Hjemmeoppussingstips For å Hjelpe Deg Når Du Trenger Hjelp

Det kan være mulig å gjøre hjemmeforbedringer uten å betale for en profesjonell. Du vil oppdage at informasjonen i denne artikkelen vil være med på å gjøre de endringene du ønsker i hjemmet ditt. Arbeidet skal være enkelt nok til å oppnå deg selv ved hjelp av disse tipsene.

Trapper kan være et flott tillegg til et hjem, men de kan også være farlige. Vurder å legge tepper på trappene dine for å forhindre ulykker. Å gå opp og ned trappene i sokker kan være en halsbrytende ulykke hvis man sklir på tretrappen. Prøv å se på forskjellige teppe- eller teppedesigner som kan se bra ut på trappene dine.

Bytt ut dørhåndtakene og skuffene. Disse små endringene kan gi deg møbler som du allerede har, og som er billigere enn å kjøpe en ny dør eller et nytt skuffesett. Dørhåndtak og skuffeknotter kan kjøpes i en rekke stilarter og farger, så det er enkelt å legge til litt pizazz med bare litt penger.

Det mest irriterende i hjemmet ditt er et fast vindu. Du kan enkelt løse problemet med litt silikon spray smøremiddel. Sprøyt litt smøremiddel på en gammel klut eller klut og tørk den langs skyvebanene. Sprayen vil bidra til å smøre sporene, noe som igjen gjør vinduet lettere å åpne og lukke.

Rengjøring av karet ditt kan gjøres ganske enkelt med følgende trinn. Fyll karet ditt med varmt vann halvveis og tilsett flere dråper oppvaskmiddel inne. Tilsett to eller tre ss eddik og en kopp rå ris (spiller ingen rolle hvilken type). Virvle innblandingen i karaffen til den er ren. Risen hjelper til med å gni av overflødig smuss mens du svirrer væsken.

Hold placemats og lintervietter rene ved å oppbevare dem i passende poser med glidelås. Sørg for å merke posen med en skarpskarpe som tydelig viser hvor mange stykker av hver som er i posen. Ikke glem å tvinge luften ut og forsegle posene så flate som mulig for å bare bruke minimalt med plass.

Installer karbonmonoksiddetektorer hjemme hos deg. Karbonmonoksid er en usynlig gass som du ikke kan smake eller lukte. Hvis du inhalerer for mye av det, kan det imidlertid være dødelig. Små barn er spesielt utsatt for giften. Ikke ta sjansen! Disse detektorene er billige og enkle å installere.

Vegg-til-vegg-teppet som finnes i noen eldre hjem, kan beises og utdateres. Tregulv har en klassisk følelse og varer lenger enn de fleste myke tepper.

Hvis du gjør en totalrenovering av et rom, kan du jobbe ovenfra og ned. Hvis du starter på toppen og jobber nedover, vil ikke fallende rusk og maling drypper havne på et nyrenovert gulv, men på en overflate som du uansett planlegger å fjerne. Dette sparer deg betydelig på tid og krefter.

Det er sannsynlig at i det minste noen av tipsene i forrige artikkel fikk gjenklang med deg. Det at du har valgt denne artikkelen forteller oss at du har store planer for ditt hjem! Det er ikke nødvendig å involvere en entreprenør for å oppnå de resultatene du ønsker når du gjør oppussingsprosjekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *